Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
nůž Santoku 165mm Kuro-Uchi Hamatogi Kanetsune VARIOUS Series

- Kompletní specifikace
- Hodnocení 0
- Komentáře 0
- nůž Santoku 165mm Kuro-Uchi Hamatogi Kanetsune VARIOUS SeriesDodání 7 dní1 999 Kč1 652 Kč bez DPH
japonský nůž šéfkuchaře Santoku 165 mm
Kanetsune VARIOUS Nakiri & Santoku series
.
Velmi ostrý japonský nůž Santoku 165 mm Kanetsune VARIOUS Nakiri & Santoku seriesz japonské oceli Blue Steel #2 w/iron - Kurouchi Suminagashi finisch. Kurouchi není typ nože, ale jedná se spíše o tradiční rustikální povrch. Kurouchi se zhruba překládá jako "kovářský" povrch. Nože s povrchovou úpravou Kurouchi procházejí speciálním procesem kování. Tato povrchová úprava dává noži velmi charakteristický, rustikální design, oceňovaný mnoha nadšenci nožů. Povrchové úpravy Kurouchi se velmi liší vzhledem, uniformitou a trvanlivostí.
Kuchyňský nůž SANTOKU je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterým vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a mohutná rukojeť s trojím nýtováním Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.
.
Délka rukojeti: 145 mm
Délka čepele: 165 mm
Celková délka: 310 mm
Hmotnost: 150 g
.
Doporučení a údržba:
✅ japonský nůž Santoku 165 mmKanetsune VARIOUS Nakiri & Santoku seriesz japonské oceli Blue Steel #2 w/iron - Kurouchi finisch. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
.
✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
.
✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli Blue Steel #2 w/iron - Kurouchi finisch, doporučujeme použitídiamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
.
✅ Vyrobeno v Japonsku
✅ Nůž je určen pro držení v pravé i levé ruce
.
Dellinger záruka:Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům.Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.